KAYITLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Son Güncelleme Tarihi : 11.02.2019 15:08:00

Yönetmelik gereği birinci öğretim öğrencilerinin ikinci öğretimden, ikinci öğretim öğrencilerinin de birinci öğretimden ders almamaları gerekmektedir. Bu şekilde ders alan öğrenciler varsa almış oldukları dersleri danışmanları aracılığıyla değiştirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde derslerin başlamasından sonraki haftalarda öğrencilerin almış olduğu dersler Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla üzerlerinden çıkarılacaktır. Bu durumda olan öğrencilerin 8 Şubat 2019 tarihine kadar gerekli değişiklikleri yapmaları herhangi bir mağduriyet yaşamalarını engelleyecektir.

DEKANLIK

İdari Personel
Ekonomi ve Yönetim Araş. Dergisi

Uzaktan Eğitim - MBA
Uzaktan Eğitim - Lisans Tam.